X

Sikkerhetsselskapet Nokas har
byttet navn til Avarn Security
avarnsecurity.no

Gå til Avarnsecurity.no »

Nokas fortsetter med
kontanthåndtering som før

Fortsett på Nokas.no »

Cookies og personvern

Nokas AS tar personvern på alvor og vi skal behandle personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende personvernlovgivning. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson.

Vi skal ikke behandle personopplysninger med mindre vi har et lovlig grunnlag for det. Med behandling menes enhver operasjon eller rekke av operasjoner som gjøres med personopplysninger, enten automatisert eller ikke, f.eks. innsamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, tilpasning eller endring, gjenfinning, konsultering, bruk, utlevering ved overføring, spredning eller alle andre former for tilgjengeliggjøring, sammenstilling eller samkjøring, begrensning, sletting eller tilintetgjøring.

Behandlingen av personopplysninger er regulert i de nasjonale personopplysningslover, men en rekke andre lovverk som blant annet økonomiloven, markedsføringsloven, bokføringsloven og regnskapsloven gir også retningslinjer for hvordan slik informasjon skal behandles.

Nokas AS er behandlingsansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger i forbindelse med drift og vedlikehold av Nokas.no / Nokas.se / Nokas.dk / Nokas.fi.

Formålet med innsamlingen av personopplysninger via vår hjemmeside er å loggføre bruken av Nokas.no/.se/.dk/.fi
Loggen brukes til å lage statistikk over bruken av nettstedet og som grunnlag for å kunne forbedre nettstedet. Loggen brukes også av sikkerhetshensyn for å avdekke eventuelle angrep og uautorisert bruk av Nokas.no/.se/.dk/.fi.
Ved bruk av Nokas.no/.se/.dk/.fi gir du samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), Piwik og Google Analytics.

For å kunne utvikle og forbedre Nokas.no/.se/.dk/.fi bruker vi Piwik og Google Analytics. Dette er en tjeneste for web analyse.

Tjenesten bruker fire informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir lagret på din datamaskin, mobiltelefon, nettbrett eller tilsvarende. Informasjonskapslene inneholder data som blir samlet inn for statistikk om bruk av Nokas.no/.se/.dk/.fi Når du bruker Nokas.no/.se/.dk/.fi blir det det samlet inn følgende opplysninger:

Din IP-adresse, nettleser og operativsystem

Besøkenes lokasjon

Tidspunkt for besøk

Hvilke sider på Nokas.no/.se/.dk/.fi den registrerte IP-adressen besøker og varigheten av besøket

Eventuelt hvilken lenke du kom fra da du besøkte Nokas.no/.se/.dk/.fi

Hva som ble klikket på i løpet av besøket og eventuelle filer som ble nedlastet

Opplysningene blir sendt fra din nettleser til Piwik og lagret på Piwiks servere, samt Google og Googles servere.

Følgende Piwik informasjonskapsler blir benyttet når du bruker Nokas.no/.se/.dk/.fi:
Piwik JavaScript Tracking Client brukes for å identifisere brukere. Cookiene fra Piwik begynner med _pk_ref, _pk_cvar, _pk_id, _pk_ses.

Følgende Google Analytics informasjonskapsler blir benyttet når du bruker Nokas.no/.se/.dk/.fi:

Navn: Utma
Kategori: Permanent
Anvendes til: Identifikasjon av unike besøkende
Lagringstid: Opptil 2 år

Navn: utmb
Kategori: Session
Anvendes til: Oppretholde og fortsette en brukers sesjon
Lagringstid: For den enkelte brukersesjon

Navn: utmc
Kategori: Permanent
Anvendes til: Å avgjøre om en ny brukersesjon skal opprettes eller ikke
Lagringstid: Opptil 6 måneder

Navn: utmt
Kategori: Session
Anvendes til: Beregning av hastighet på nettsiden
Lagringstid: For den enkelte brukersesjon

Navn: utmz
Kategori: Permanent
Anvendes til: Lagring av referanse benyttet for å nå nettsiden
Lagringstid: Opptil 6 måneder

Ved å bruke Nokas.no/.se/.dk/.fi godtar du at Nokas AS, Google og Piwik behandler opplysninger om deg på den måten og til det formålet som er angitt her. Du kan avvise eller trekke tilbake din aksept for bruk av informasjonskapsler på din datamaskin ved å endre innstillingene i nettleseren.